// Bedrijf

Over Ons

Werkbiografie over mezelf en over mijn bedrijf.

Restyle uitdeuken zonder spuiten is afkomstig uit Amerika en is door de directeur Van den Elzen Autoschade te Den Haag in 1993 naar Nederland gebracht. Na een jaar van ontwikkeling en fine tunen is in maart 1994 de eerste opleidingscursus gestart. Via mijn voormalige werkgever, Möller Autoschade, heb ik mijn interesse kenbaar gemaakt voor de Restyle uitdeuken waarnaar ik een 4-weekse opleiding heb gevolgd. Na het behalen van deze opleiding ben ik erachter gekomen dat geduld, discipline en doorzettingsvermogen de basis zijn om dit chirurgisch werk op de juiste wijze onder de knie te krijgen.

Een jaar nadat ik mijn opleiding heb behaald, ben ik 18 jaar werkzaam geweest voor een Mercedes-Benz dealer. Daar heb ik circa 9.000 auto’s met deze methode gerestyled. Na een onverwachtse sluiting van het bedrijf in 2013 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, genaamd: Restyle Rotterdam. Met een behoorlijke achterstand op de vrije markt is het mij toch gelukt om een plek op deze markt te bemachtigen.

Inmiddels werk ik al ruim 8 jaar voor verschillende klanten waarbij ik te maken krijg met verschillende soorten auto’s, scooters en motoren. Hiervan besteed ik de meeste tijd aan reparaties van de luxere klasse auto’s zoals: BMW, Mercedes, Audi, Jaguar, Bentley, Porsche, Rolls Royce etc.

Restyle Rotterdam.

Copyright Restyle Rotterdam 2021 © All rights Reserved.

Contact Info.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen en acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.